Stichting
Ga naar de inhoud
Teksten en info
Nieuwjaarspraatje 2023

Toen in mei 2022 door teruglopende coronabesmettingen de maatregelen stapsgewijs werden afgebouwd, begonnen wij weer met de organisatie van onze activiteiten: de vaste koffieochtend op woensdagochtend, de activiteiteninloop op vrijdagavond en zondagmiddag.
Deze activiteiten worden het komende jaar opnieuw georganiseerd, maar wel met een vleugje nieuwigheid.
De koffieochtend op woensdag zal worden verlengd met een soepmoment rond 12.30.
Gemeente Capelle had een soepkar, wij beginnen een soepbar.

Om dit alles goed te kunnen organiseren heeft de stichting enkele verbeteringen aangebracht in de hardware: de keuken is uitgebreid en gerenoveerd. Dankzij de Van Cappellenstichting konden een professionele magnetron, kast en een nieuwe vaatwasser worden aangeschaft.
Niet alleen door de ruimhartige korting van Brugman Keukens, maar ook door donaties van het Denk & Doe Meefonds van gemeente Capelle konden een nieuwe tegelvloer, keukenblok met breed werkblad en dubbele spoelbak en (keuken)balie geplaatst worden. Woonzorg verzorgde de nieuwe wandtegels. Stichting Kennismakelaars heeft zelf uiteraard ook bijgedragen. Voor de bezoekers werden nieuwe stoelen aangeschaft. De rode kleur bij de blanke tafels zorgen voor een frisse aanblik.

Tijdens NL Doet op 11 maart gaan we aan de slag met de schilderskwast en het adoptiegroen buiten. Helpende handen zijn welkom. Natuurlijk waren er ook minder prettige momenten, het overlijden van onze vrijwilliger Paul Schutter en vaste gasten bij koken in de buurt, als Henk Stolk en de partners van Thea van Boom en Trudy de Jong. In gedachte zijn we bij onze vrijwilliger Retna die net haar moeder heeft verloren.
Voor het eerste kwartaal van het nieuwe jaar hebben we weer een vol programma met activiteiten, waarvan u zo dadelijk de flyer uitgereikt krijgt.

Ook dit jaar hebben we gekozen voor een thema en wel voor “Ontmoet je kennis”.
Deze slogan heeft zowel betrekking op het maken van nieuwe vrienden, als het opdoen van kennis: leren.
Stichting Kennismakelaars wil door de eerder genoemde activiteiten deze doelen bereiken.
Met elkaar gaan we hard aan de slag met dit thema, maar eerst brengen we een toost uit op het nieuwe jaar:

Gelukkig nieuwjaar
e-Boekhouden.nl
Doneer
Terug naar de inhoud